Logistics Project Manager på Logistik, Stina Friggerdal

”Blåkläder är en lyhörd arbetsgivare som är duktig på att fånga upp behov och önskemål från oss anställda!”

Mitt arbete består i att driva och agera resurs i olika Logistikprojekt. Det handlar om att ta fram beslutsunderlag, resurssäkra, skapa tidsplan och se till att projektet levereras enligt plan. Då Blåkläder har haft en stark tillväxt gör det att det alltid finns projekt att hugga tag i som gör stor verksamhetsnytta vilket jag drivs av. Jag har även hand om Blåkläders verksamhetssystem där jag ser till att vi lever upp till våra ISO certifieringar samt att administrera och driva ledningens genomgång, intern revisioner och extern revisioner. Utöver det är jag en av de som driver Blåkläders aktivitetsgrupp, vi anordnar roliga aktiviteter för våra anställda både under och efter arbetstid.

Det jag skulle vilja framhäva med Blåkläder är den härliga atmosfären och det gör det väldigt roligt att åka till jobbet! Vi blir uppmuntrade till att ha kul både på och utanför jobbet.
Dessutom är Blåkläder en lyhörd arbetsgivare som fångar upp behov och önskemål från oss anställda och det finns goda möjligheter att kunna påverka. Trots att Blåkläder har vuxit mycket är det fortfarande en väldigt familjär stämning.

 

3 snabba om Stina

  • Född 1996
  • Anställd sedan 2017
  • Gjort innan Jag började på Blåkläder som Lagermedarbetare, efter det har jag haft roller som VAS assistent, VAS Coordinator och Logistic Coordinator.