Systemutvecklare på E-Commerce, Nadia Melin

”Chefer och ledning har tillit till vårt arbete och det tycker jag är väldigt viktigt!”

Mina arbetsuppgifter utgörs till största del av integrationer, vilket handlar om att få system att ”prata med varandra”. Azure integration services är en stor del i detta. Förutom integrationer arbetar jag även med utveckling i vårt affärssystem och databas samt med support, så det är en ganska bred roll. Jag har arbetat inom vården tidigare men har alltid haft ett stort intresse för IT vilket ledde mig in på en Systemvetarutbildning på Borås högskola. Jag fick min roll här direkt efter avslutad utbildning.

Blåkläder är en platt organisation där man får sin röst hörd. Chefer och ledning har tillit till vårt arbete och det tycker jag är väldigt viktigt! Kollegorna är väldigt härliga och det gör jobbet lika mycket värt som arbetsuppgifterna egentligen. Det finns så många kategorier att utvecklas inom här.

Just nu arbetar jag mycket med integration men tycker man att det är kul att bygga hemsida så har vi ju allt från det vi visar upp utåt vilket är hemsidan, till det som inte syns på utsidan så som integrationer mot vårt affärssystem. Som utvecklare har man stora delar att röra sig i!

 

3 snabba om Nadia

  • Född 1989
  • Anställd sedan 2017
  • Utbildning Systemvetarutbildning